Pages

Friday, April 26, 2013

PERGOLAKAN DALAM PKR BALIK PUAU MENJELANG PRU KLE 13

 

BREAKING NEWS: Pengundi Teluk Bahang Halau Calon PKR Balik Pulau

 


Kejadian kecoh di Pasar Awam Balik   Pulau Pinang. Calon Parlimen PKR dengan calon DUN Teluk Bahang-BAKTHIAR dan Dato Abd Halim Hussein semasa membuat lawatan kempen di sana supaya rakyat melayu sokong Lim Guan Eng dlm PRU ni TERKEJUT BESAR. 
 
MEREKA   bertembung dengan seorang cikgu yang agak terkenal di Balik Pulau apabila cikgu itu secara tiba-tiba di katakan MEM BRAIN WASH otak-otak pengikut-pengikut PKR kerana diperli menjadi balaci umno tegar walhal cikgu inilah yang mengkempen pada 2008 agar melayu bertukar arah dari umno ke PKR.

Cikgu itu secara lantang MENUNTUT penjelasan tentang apa yang berlaku selama 5 tahun kepada nasib melayu Pulau Pinang semasa melayu menyerahkan nasib mereka pada PKR semasa 2008 hingga 2013. Habis kesemua delegasi PKR Balik Pulau seramai hampair 60 orang itu mati kutu, hilang taring dan tumpul kuku bila berdepan dengan cikgu ni. Dasyat!

Acara yang bermula jam 10 pagi itu sepatutnya dijalankan selama 2 jam harus berada di lokasi itu disingkatkan akibat kena KERIAU dan satu MARKET tu dapat dengar suara cikgu tu BAGAI PETIR HALILINTAR MENERKAM BUMI menghentam Abd Halim Hussein dan Bakhtiar yang mana satu rakyat pun tak kenal kecuali kroni-kroni PKR. 

Maka acara itu ditamatkan awal iaitu sekitar 40 minit sahaja kerana orang-orang PKR MALU BESAR. 

PENGUNDI BALIK PULAU TOLAK PKR!!!

Terima kasih Persatuan Mukabuku Pulau Pinang

No comments:

Post a Comment